• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

Akció


Bérlet akciók 5+1 és 10+2 alkalom minden kezelésre vonatkozóan.

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek


Cím:

1136 Budapest Tátra utca 6.


Telefon:

Stocker Ádám + 36 20 206-7700

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: időpont egyeztetés alapján 

 

Szép kártya elfogadóhely


Bemutatkozás


Creative Harmony Masszázs Szalon ahol minden csak és kizárólag a masszázsról és gyógyításról szól. Szalonunkban CSAK masszázs és terápiás kezeléseket végzünk.

Folyamatosan törekszünk a vendég maximális kényelmére, így általában mindig egyszerre csak 1 vendéget kezelünk. Elkülönített masszázs részleg, mosdó, zuhanyzó, pihenő, tea és kávé sarokkal várjuk minden kedves vendégünket.

Csak bejelentkezés alapján dolgozunk így az idő melyet a vendég nálunk tölt valóban csak róla szól. Professzionális évek óta praktizáló masszőrök várják önöket, folyamatosan bővülő szolgáltatási palettával és akciókkal!

Stocker Ádám


Gyógymasszázs, sportmasszázs, svédmasszázs, csontkovácsolás, sportrekreáció - fitness szakedző és oktató

Hosszú évek óta foglalkozom masszázs kezelések számos fajtájával és oktatásával.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományai karának Továbbképző Intézetében kezdtem Sportrekreáció szakoktatóként, majd a Fitness Akadémián, Fitness edzőként és számos egyéb helyen tettem szert azokra a szakmai alapkövekre melyre közel 8 éves masszőri és több éves oktatói munkám is alapozhatom.

Masszázs terén a lehető legmagasabb masszőri végzettségeket sikerült megszereznem ami jelenleg Magyarországon elvárható így a Sport és Gyógymasszőri végzettség szintén kellő alapot biztosított az összes többi egyedi masszázs típus kitanulásában az évek alatt.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.